René 60 jaar

Zoals velen weten, kook ik graag en vaak ook voor familie en vrienden. Daarom leek het mij leuk dat jullie nu eens zelf gingen koken.

Voor diegene die mijn kookkunst niet kennen, kijk even op bbq onder diversen. En wil je ook zelf daar nog een keer van genieten, maak gewoon een afspraak. Het weer speelt niet direct een rol, want wij barbecuen ook als het regent, sneeuwt of hagelt. Familie en vrienden nogmaals bedankt en veel kijk plezier.

De opbrengst van ons feest € 525 komt geheel ten goede aan het project Maria de Nazaré kinderen en bejaarden uit de favela Verde Mares in Fortaleza. Zij zijn jullie nu al dankbaar voor jullie giften.

 

Voor diegene die de recepten nog een keer thuis willen uitproberen, volgen hieronder de recepten voor de gehaktballen op Siciliaanse wijze en de rocula met wij-azijn dressing klik op Cena dei Pompieri   en voor de pastadeeg klik op basisrecept_pastadeeg  De pdf bestanden worden geopend in een nieuw venster. Je kunt ze daarna ook bewaren. Maar kijk eerst even naar de foto's. Let op het zijn 125, maar wel leuk.